Reviews


5 stars after 95 reviews
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 6/6/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en warm bezorgd 6/5/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte bezorging(op de minuut precies!) Heerlijke spareribs. Prima frites (Veel te veel) Keurig, zelfs een beetje feestelijk, verpakt. Volgende keer weer!! 6/5/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel geleverd 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, een aanrader voor mensen die van lekker eten houden en geen zin hebben om te koken 6/1/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en was weer erg lekker en meer dan genoeg 👍👍 6/1/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/31/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon zoals gewend goed ! 5/31/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging, tijd en het eten was allemaal perfect. Top gedaan! 5/31/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en lekker eten 5/30/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en warm geleverd. En smaakte weer heerlijk 5/29/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle service kwaliteit is goed en zeker genoeg 5/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima maaltijd, op tijd bezorgd, goede verhouding tussen prijs en kwantiteit en kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden spareribs en saté, beide heerlijk, warm en goed verzorgd. Alles is top verpakt. Wij bestellen gauw weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vriendelijke bezorgster.Alles heel erg lekker,super mals vlees atjar lekkere friet niet vet.en heel klein -puntje kroepoek was taai.maar was echt super.en zeer zeker voor herhaling nogmaals te bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kroepoek die erbij zat was taai voor de rest was het lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het Eiland was ,is,en zal altijd ons favoriet blijven. Altijd heerlijk eten, heel netjes en schoon , vriendelijke bediening . Heel erg jammer dat het restaurant dicht is gegaan want, het sfeer was altijd zo leuk en ontspannen. Gelukkig is het niet helemaal weg. We zullen zeker bij Het Eiland blijven, maar dan bestellen. Laatst hadden we besteld , en ik had de tafel net gedekt en alles klaar gelegd of het eten kwam al aan. Nog lekker warm en heerlijk. Ga vooral zo door, en bedankt. TOP TOP TOP!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Top! 5/24/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijke site, super snel professioneel bezorgd, eten was erg warm en friet was krokant !! Voor de kids leuke box met cadeautje. Kortom aanrader !! 5/22/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was behoorlijk veel (spareribs) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook thuis smaken de ketjapspareribs heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er top uit! Als een kadootje wat je mag uitpakken. Verpakking kun je hergebruiken. Goed bezig!! Eten is goed en warm. 5/17/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en goede service. Spareribs en carpaccio waren erg lekker. Jammer dat de friet te ver doorgebakken was. 5/16/2019
Het Eiland 5 stars after 95 reviews
Het Eiland