Reviews


5 stars after 95 reviews
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon Goed 7/3/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en het eten was weer👍 7/2/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Godverdomme lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zo lekker van een thuisbezorg restaurant gegeten eten was goed warm er zat genoeg saus bij voor ons zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren overheerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijs kwaliteit perfect in balans! 6/29/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en luisteren precies na wat de klant wil en super snel bezorgt dank jullie wel 6/29/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was goed en op tijd kwaliteit was super goed en lekker website is goed opmerking was super lekker zag er goed uit en alles was nog heel erg heet het eten 👍 6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Carpaccio was heerlijk, bezorging top! 6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Megaburger🍔🍟. Was erg lekker !!! 6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals elke levering correct op tijd en echt een aanrader voor uw bestelling SUPER SUPER !!!!!!! 6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect in orde!! Zelfs in Riel bezorging binnen een half uur!! 6/28/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! 6/27/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter dan verwacht. Wij zijn uiterst tevreden. 6/27/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en absoluut dezelfde prijs/kwaliteit verhouding als in t restaurant. Daarbij ook nog n flesje wijn als extra verrassing, omdat we de 1000e bestelling plaatsten. Zeker voor herhaling vatbaar! 6/26/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en snel thuis vezorgd 6/25/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Korte bezorgtijd en alles goed heet en lekker bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hele slechte bezorger. Moest gewoon aan mij vragen of het wisselgeld klopte. Terwijl je toch mag verwachten dat je hierop kunt vertrouwen. Eten verder uitstekend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles waas naar wens. Snelle service, vriendelijke bezorger en erg smakelijk gegeten. TOP! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten en zeer goed verpakt 6/21/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgers waren heel erg lekker en het werd binnen 30 min. bezorgd. Super! 6/20/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In eerste instantie vond ik het vrij prijzig, maar de reviews hebben me over de streep getrokken om het toch voor een eerste keer te proberen. Ik kan het er alleen maar mee eens zijn, heb zelfs foto's rondgestuurd naar vrienden 🙈 Toen ik had aangegeven dat ik volgens de navigatie enkele minuutjes voor de bezorgtijd zou thuis zijn, werd ik netjes gebeld of ik al thuis was, zodat ze gelijk het eten konden komen brengen. Het was erg lekker, perfect warm en echt niet zuinig! Keurig verpakt, dat alles maakt bestellen weer de moeite waard. 6/19/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gegeten en bestelling was niet helemaal compleet, maar werd meteen netjes opgelost 😀 6/17/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ze waren afgekoeld. Prijs/kwaliteit kan echt beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was prima in orde, op tijd bezorgd en heerlijk en grote porties This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed het was weer lekker zo als van ouds 6/15/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. 6/14/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kroepoek was lekker krokant. 6/14/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had voor de hoge prijzen een restaurant kwaliteit terug verwacht, maar helaas waren de afhaal maaltijden niet voor herhaling vatbaar! 6/14/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling verliep vlekkeloos en werd keurig bezorgd,ook op tijd. Als enig min puntje Er zat niet veel smaak aan de saté en saus erg waterig Volgende keer bestel ik wat anders 6/13/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijs is wat hoger dan de doorsnee frietboer/shoarma tent, maar de kwaliteit is zo vreselijk veel beter! En lekker dat het is! Wij gaan hier zeker nog eens bestellen. 6/10/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Friet was bijna koud .en vlees was lekker maar ook niet erg warm .bezorger was beetje aan t zoeken geweest This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer netjes en op tijd bezorgt een echte aanrader Super en alles smaakt ook voortreffelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer over heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Porties waren echt veel te groot. We kunnen er nog wel 2x van eten maar dat is natuurlijk helemaal niet erg want het was heerlijk. 😃 6/8/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 6/8/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten 6/8/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en heerlijk eten! 6/7/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was (als vanouds) heerlijk! 6/7/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes zoals tijd was afgesproken en capaccio en gamba’s en spare ribs zoals we van het eiland gewend ben. 6/7/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/7/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super super !!!!! 6/7/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Het Eiland Kerkstraat 60 0135300966
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige service, heerlijke gerechten. Een echte aanrader. 6/6/2019
Het Eiland 5 stars after 95 reviews
Het Eiland